W I E  Z I J N  W I J

AANGENAAM

Mijn naam is Mitra La Grand en ik ben de eigenaresse van La Mysore Cosmetics. Samen met mijn dochter Melody runnen wij de 2 vestigingen van La Mysore : in Emmeloord aan de Korte Achterzijde 8b alwaar er naast een huidverzorgingsinstituut ook een parfumbar en voetenspa gevestigd is. In Emmeloord werken wij uitsluitend op afspraak . De vestiging in Bussum is in de Spiegelstraat 5 waar tevens een oosterse hammam en een parfumlounge gehuisvest is. Deze is dagelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Ik ben al sinds jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Na mijn voortgezet onderwijs heb ik dan ook kruiden en natuurlijke cosmetica gestudeerd. Als huidspecialiste was de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen natuurlijke huidverzorging dan ook logisch. Samen met een laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, in de Franse Provence, heb ik dan ook La Mysore ontwikkeld. Een huidverzorginglijn & kruidenconcept welke voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke / biologische cosmetica en hierdoor het ECOCERT certificaat heeft verkregen. Daarnaast is La Mysore verkozen tot het beste ecologische huidverzorgingsproduct van 2015 tijdens een internationale verkiezing in Portugal.  Sinds 2016 ben ik master gediplomeerd parfumeur en hebben wij onze eigen Parfumlijn genaamd “Le Parfum” gelanceerd die zowel voor de consument als voor de professional verkrijgbaar is. Dat al mijn inzet voor mijn vak gewaardeerd wordt , bleek in mei 2017 alwaar ik verkozen werd tot Flevolands zakenvrouw 2017 ! Kort daarna heb ik de Vrouw in de Media Award voor de provincie Flevoland gewonnen. In 2019 heb ik de Dutch Beauty Award gewonnen voor beste beauty behandeling: de Orthomoleculaire Skin Therapy treatment. 4 prachtige prijzen om trots op te zijn.  Na afronding van mijn opleiding Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde heb ik mijn specialisatie epifysioloog in de huidtherapie behaald.

Met grote gastvrijheid ontvangen wij u graag in 1 van de 2 vestigingen van La Mysore Cosmetics waar persoonlijke benadering, aandacht, hygiëne en uw huid centraal staat.

ONZE VESTIGINGEN

BUSSUM

La Mysore Hammam, Beauty & Leisure Store Bussum

BUSSUM

La Mysore Hammam, Beauty & Leisure Store Bussum

EMMELOORD

La Mysore Cosmetics Emmeloord

EMMELOORD

La Mysore Cosmetics Emmeloord

In zowel Emmeloord als Bussum zijn cadeaubonnen verkrijgbaar!  We kunnen deze via de post versturen naar het gewenste adres.
Uiteraard zijn onze producten ook via onze webshop te bestellen ..

Menu