M A S S A G E S

Een greep uit de massages die wij bieden:

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage bestaat uit vijf onderdelen:

 • Warm voetbad met een etherische olie
 • Stempelmassage op de rug met kruidenstempels
 • Rugmassage met warme olie
 • Voet- en onderbeenmassage eveneens met warme olie
 • Hoofdhuidmassage met warme olie

Het doel van een kruidenstempel massage is om een volledige balans te krijgen tussen lichaam en geest. De kruiden die we gebruiken in de stempels zorgen voor een totale ontspanning. We gebruiken o.a. Gember, Indiase Geelwortel, Lemongrass, Tamarinde en Kampfer. Kruidenstempels worden alleen op de rug gebruikt. De voeten en het hoofd worden manueel met de olie gemasseerd. De massageolie die we gebruiken is speciaal samengesteld waarin o.a. Lemongrass verwerkt is. Na de massage is het van belang dat de klant gedurende de dag water drinkt om door te spoelen daar er veel afvalstoffen vrij komen bij de kruidenstempel massage.

Prijs € 59,00

Hotstone massage

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. De Grieken en Romeinen gebruikten in de badhuizen stenen om elkaar mee te masseren. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hotstone massage is een effectieve lichaamsbehandeling en combineert masseren met de thermodynamische voordelen van verwarmde basalt stenen en therapeutische kwaliteiten van zuivere essentiële oliën.

De stenen hebben een hoog gehalte aan ijzer en magnesium, wat ze zeer sterk en compact maakt. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van warme stenen en olien voor Aromatherapie.

De helende kracht van een hotstone massage geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft een zeer diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Een bijzonder doeltreffend middel tegen allerlei blokkades, spanningen en stress.

Hotstone massage is met name geschikt bij: spanning, stress, spier en gewricht problemen, spijvertering problemen en slechte doorbloeding

Prijs € 59,00

Artisan Naturals Candle Massage

Ervaar een unieke massage met warm kaarsvet. De kaarsen van Artisan Naturals zijn vervaardigd met pure essentiele olien, 100 % natuurlijke Soja, welke uitstekend geschikt zijn om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen.
De behandeling start door warme Soja op uw lichaam aan te brengen met 2 Chinese penselen. Vervolgens een heerlijke ontspannende massage waarbij gebruik maakt wordt van diverse technieken zoals Shiatsu (drukpuntmassage), lymfedrainage en Hawaiiaanse Lomi Lomi.

De behandeling zal uitgevoerd worden met Sojakaarsen met inspirerende namen:

 • Breathe, met Pepermunt, Eucalyptus en Rozemarijn
 • Inspire, met Cyprus en Geranium
 • Love, met Patchouli & Palissanderhout
 • Relax, met Lavendel & Citroengras
 • Renew, met Spar & Vetivert
 • Revive, met Sinaasappel, Grapefruit, en Kruidnagel

De ingredienten die hierbij gebruikt worden, kunt u duidelijk zichtbaar terugvinden in de kaars. Hierbij maken wij gebruik van 100% biologische producten zoals rozemarijn, lavendel en rozenblad.

Prijs € 69,00

Menu