G E Z I C H T S B E H A N D E L I N G E N

BEHANDELING OP MAAT

Uw huid heeft niet altijd hetzelfde nodig. Er wordt dan ook tijdens iedere behandeling eerst een huidanalyse gemaakt met de skin analyzer. Vervolgens wordt er aan de hand van de resultaten een plan gemaakt. Er zijn ook behandelingen mogelijk voor diegene die enerzijds weinig tijd heeft en anderzijds genoegen neemt met een korte doch effectieve behandeling.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een greep uit onze gezichtsbehandelingen:

La Mysore Luxury Gold Treatment

Deze luxe en exclusieve gezichtsbehandeling is uniek. Er wordt gebruik gemaakt van professionele cosmetische apparatuur in combinatie met huidverzorging van La Mysore. Daarnaast wordt er tijdens de facial bladgoudkorrels toegepast. Een ware anti-aging treatment.

 • 60 minuten voor € 89,00 / + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
 • 90 minuten voor € 129,00 inclusief epileren wenkbrauwen + bovenlip

La Mysore Herbs Skin Rejuvenation

Gezichtsbehandeling met producten van La Mysore in combinatie met professionele cosmetische apparatuur:
Dit kan zijn Dermabrasie / LED Light collageen Therapy / Ultrasound waarmee voedende bestanddelen worden ingesluisd of Skinscrubber ter bestrijding van acne, etc.

 • 30 minuten voor € 49,00 / + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra
 • 60 minuten voor € 79,00 / + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
 • 90 minuten voor € 119,00 inclusief epileren wenkbrauwen & bovenlip

La Mysore Herbs Treatments

Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen!

 • Soraya Facial 30 min. voor € 49,00 / + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra
 • Cleopatra Facial 60 min. voor € 79,00 + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra
 • 1001 Nacht  90 min. voor € 119,00 + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra

La Mysore Herbs

Ervaar de kracht van natuurlijke kruiden die op het moment van de behandeling vers worden geprepareerd en afgestemd op uw huid. Geniet van de geuren die de oliën en hydrolaten afgeven op het moment dat deze worden toegevoegd aan de verse kruiden. Een unieke behandeling die je alleen bij La Mysore kunt ondergaan.  Deze behandeling thuis voortzetten: gebruik dan de producten van La Mysore

Menu