G E Z I C H T S B E H A N D E L I N G E N

BEHANDELING OP MAAT

Uw huid heeft niet altijd hetzelfde nodig. Er wordt dan ook tijdens iedere behandeling eerst een huidanalyse gemaakt met de skin analyzer. Vervolgens wordt er aan de hand van de resultaten een plan gemaakt. Er zijn ook behandelingen mogelijk voor diegene die enerzijds weinig tijd heeft en anderzijds genoegen neemt met een korte doch effectieve behandeling.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een greep uit onze gezichtsbehandelingen:

COUTURE  SKIN THERAPY TREATMENT

Couture Skin Therapy van La Mysore is uniek in de hedendaagse tijd van complexe huidverzorging. Uniek is de speciale facial die helemaal afgestemd is op de resultaten van de scan. Uw huid krijgt precies wat het nodig heeft!

Couture Skincare Treatment: een complete facial afgestemd op de resultaten van de scan. Prijs: € 135,00  (behandeling van 60 minuten exclusief epileren en verven)
In kuurverband (8 behandelingen) ontvangt u tevens 3 gratis supplementen
t.w.v. € 100,00  (therapeut adviseert in deze)

La Mysore Herbs Skin Rejuvenation

Gezichtsbehandeling met producten van La Mysore in combinatie met professionele cosmetische apparatuur:
Dit kan zijn Dermabrasie / LED Light collageen Therapy / Ultrasound waarmee voedende bestanddelen worden ingesluisd of Skinscrubber ter bestrijding van acne, etc.

 • 30 minuten voor € 49,00 / + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra
 • 60 minuten voor € 79,00 / + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
 • 90 minuten voor € 119,00 inclusief epileren wenkbrauwen & bovenlip

La Mysore Herbs Treatments

Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen!

 • Soraya Facial 30 min. voor € 49,00 / + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra
 • Cleopatra Facial 60 min. voor € 79,00 + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra
 • 1001 Nacht  90 min. voor € 119,00 + wenkbrauwen epileren
  € 15,00 extra

La Mysore Herbs

Ervaar de kracht van natuurlijke kruiden die op het moment van de behandeling vers worden geprepareerd en afgestemd op uw huid. Geniet van de geuren die de oliën en hydrolaten afgeven op het moment dat deze worden toegevoegd aan de verse kruiden. Een unieke behandeling die je alleen bij La Mysore kunt ondergaan.  Deze behandeling thuis voortzetten: gebruik dan de producten van La Mysore

Menu