B O D Y   C O N T O U R

BODY SLIMMING

Maak een einde aan cellulitis of overtollig vet. Wij hebben speciaal voor u een revolutionair 3 in 1 systeem waarbij een einde gemaakt kan worden aan die vervelende cellulitis en vetophopingen die u liever kwijt wilt. Een combinatiebehandeling van Cavitatie, Radiofrequency en VacuumTherapy waarbij uw lichaamscontouren ook nog eens aanzienlijk verbeteren.

De prijs voor deze behandeling is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

Losse behandeling vanaf € 120,00
In kuurverband van minimaal 6 behandelingen € 98,00 per behandeling.

Ken je onze curcuma siroop? Deze bevordert de vetverbranding.

Stap 1
Allereerst ondergaat u de cavitatiebehandeling. De grote vetcellen worden door een lage geluidsfrequentie verkleind, waardoor het lichaam in staat zal zijn deze makkelijker uit het systeem te kunnen verwijderen.

Stap 2
Vervolgens ondergaat u de tripolar radiofrequentie behandeling welke de reeds kleinere vetcellen verhit waardoor vetzuren en glycerine onttrokken worden uit de vetcellen en gescheiden worden.

Stap 3
Tenslotte ondergaat u de vacuumbehandeling waarbij het metabolisme (stofwisseling) versneld wordt waardoor de schadelijke stoffen door het lichaam via natuurlijke weg worden uitgescheiden. Naast vermindering van cellulitis en vetophopingen is het resultaat van deze behandeling ook centimeterverlies in omtrek en gewichtverlies al is dit uiteraard pas echt goed merkbaar na een aantal behandelingen. Het mag dan ook vanzelfsprekend zijn dat de lichaamscontouren er duidelijk op vooruit gaan. Het resultaat is dan ook zeer snel zichtbaar.

UNIVERSAL CONTOUR WRAP

De Universal Contour Wrap heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen tussen de vetlagen in de huid. Als tweede doelstelling is de Universal Contour Wrap om over het gehele lichaam centimeters kwijt te raken. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Mits de persoon zelf niet aankomt op de weegschaal.

Het is een prima onderbouw voor bij de start van een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. De Universal Contour Wrap wordt aangeboden met een garantie op resultaat. Een klant verliest bij haar of zijn eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of zal de behandeling niet hoeven te betalen. De duur van de behandeling is ongeveer 2 uur.

Vergeet niet om een schone onderbroek mee te nemen! Deze kun je aan trekken na de behandeling. Meestal is de onderbroek die je tijdens de behandeling aan hebt gehad erg zwart door alle klei en afvalstoffen die uit je lichaam komen. Trek een zodanig klein mogelijke onderbroek aan. Dit in verband met de windels die op de huid alleen hun werk kunnen doen. Tijdens de menstruatieperiode is de behandeling minder effectief.

Prijs € 89,00
Prijs voor 3 x contourwrap € 239,00
Prijs voor 5 x contourwrap € 379,00

Menu