C O U T U R E    S K I N    T H E R A P Y

Couture Skin Therapy

Couture Skin Therapy van La Mysore is uniek in de hedendaagse tijd van complexe huidverzorging. Aan de hand van de resultaten van uw Couture Skincare Scan worden o.a. de tekorten aan vitaminen, eiwitten, glutation en aminozuren toegevoegd in de samen te stellen gepersonaliseerde huidverzorgingscrème . Zo gaat u naar huis met een crème die precies voldoet aan wat uw huid nodig heeft.  Dat is huidverzorging op maat!

Couture Beauty Scan:  meet de aanwezigheid van o.a. vitamines, eiwitten, mineralen,  glutation, collageen, elastine  en aminozuren. Daarnaast meet de scan het vocht- en vetpercentage van de huid.  Prijs: € 195,00

Couture Beauty Treatment: een complete facial afgestemd op de resultaten van de scan. Prijs: € 135,00  (behandeling van 60 minuten exclusief epileren en verven)
Er zijn 2 verschillende soorten behandelingen:
1.  Orthomoleculeaire epigenetische skin treatment met kruiden. ( waar ik afgelopen april de Dutch Beauty Award 2019 mee heb gewonnen)
2. Orthomoleculaire epigenetische skin treatment de luxe, zonder kruiden.
In kuurverband (8 behandelingen) ontvangt u tevens 3 gratis supplementen t.w.v. € 100,00  (therapeut adviseert in deze)

Couture Skincare Product: uw gepersonaliseerde huidverzorgingproduct         (dagcrème, nachtcrème of masker) wordt aan de hand van de resultaten van de Skincare scan in de salon geblend. Uiteraard wordt er ook naar de huidconditie gekeken zoals o.a. vochtarm, couperose, acne en gevoeligheid etc. . Prijs: € 145,00

Couture Skin Supplement : niet alleen vitamines en mineralen zijn smeerbaar, daarom adviseert La Mysore extra aanvullingen d.m.v een uitgebreide supplementenlijn.

Menu